Online boekhouden

Actuele informatie in een muisklik uit uw administratie opvragen? Uw aangifte omzetbelasting goedkeuren en digitaal verzenden naar de Belastingdienst? Automatische software-updates en back-ups van uw administratie, zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen? Dit (en meer) is allemaal mogelijk met de online boekhoudkundige software die VLR accountants aanbiedt. Veilig, eenvoudig en efficiƫnt!

Modern en gebruiksvriendelijk
Via onze website kunt u als ondernemer uw administratie online regelen. U kunt uw gegevens altijd en overal benaderen. Bovendien werkt u met een modern en gebruiksvriendelijk boekhoudkundig softwarepakket. Over back-ups, virussen en updates hoeft u zich geen zorgen meer te maken. U logt simpelweg in en werkt altijd met de laatste versie. En omdat u via ons bent ingelogd, kunnen we altijd met u meekijken, zodat eventuele vragen in veel gevallen snel zijn opgelost.

Eigen pakket
Bent u gewend te werken met een eigen boekhoudpakket en wilt u dit graag zo houden? Geen probleem. Met onze ervaring zijn we gewend met tal van programma's te werken. Wij passen ons graag aan uw voorkeur aan.

Afspraak
tablet
199